Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Huikean Tuomari Nurmion jälkeen Kino Kouvon lavalla nähdään Ismo Alanko Yksin.

Posted 20.1.2018

Ismo Alangon Yksin kiertue jatkuu keväällä 2018 ja nyt taiteilijan elämän tulkintoja kuullaan myös Kouvolassa.

Loppiaislauantaina 6.1.2018 Kaakko Festivals Oy:lla oli suuri ilo ja kunnia avata vuosi 2018 tyylillä. Uusi keikkapaikka Kouvolan keskustassa ja mahtava artisti lavalla.

Paikkana vanha elokuvateatteri Kino Kouvo, jota Kouvola City ry nykyään hallinnoi ja yhteistyössä Piikkikasvi Agencyn kanssa tuotettu "Tuomari Nurmio Helvetin ja taivaan välissä " toimi kuin se kuuluisa junan vessa. Täysi kymppi! Osui ja upposi! Dumarin maaginen tarinan kerronta, tilassa vallinnut intensiivinen tunnelma ja loistavat lavalta yleisölle loihditut soundit pitivät runsaslukuisen yleisön hallinnassaaan reilun kahden tunnin ajan. Nähtiinpä lavalla myös yllätys kun Folk Liisa tuli miehensä rinnalle esiintymään.

 

 

Keikat Kino Kouvossa jatkuvat keskiviikkona 7.3.2018 kun lavalle nousee Ismo Alanko Yksin

Olen jo kauan odottanut tilaisuutta keskittyä täysipainoisesti soolokeikkojen tekemiseen. Vaikka edellisestä varsinaisesta Ismo Alanko Yksin-kiertueesta onkin vierähtänyt vaatimattomat 22 vuotta, olen säännöllisen epäsäännöllisesti pitänyt yllä yksin esiintymisen jaloa perinnettä.

Soolokeikat edustavat jonkinlaista nykyaikaista runonlaulantaa: laulut soivat sellaisina kuin ne ovat syntyneet, ja riisutuissa versioissa tekstit nousevat väkevästi esiin. Kun lavalla ovat vain laulaja ja hänen laulunsa, olemme olennaisen äärellä.” –Ismo Alanko

 

Liput tapahtumaan ovat myynnissä osoitteessa lippu.fi