Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Support

                                Eurotrus Ground Support FD-34 10m x 8m

                                - korkeus 6,8m - mustat pisaraverkot sivulla ja takana
                                -
 harmaa kate
                                -
 4 kpl 1000 litran vedellä täytettävää painotankkia

Esiintymislava

 

                                 Lavan maksimimitat 9,2m x 7,2m

                                - yksi pala 1,2m x 2,4m
                                - 
korkeus 0,8m tai 1,6m (säätöjaloilla, joten sopii myös epätasaiselle alustalle)

                                Lavapaloista saa koottua tilan ja tarpeen mukaisen lavan. Lisätarvikkeina saatavana portaita,                                 roudausramppeja, catwalkeja, kankaat reunoille jalkoja peittämään, lavamatto jne.

                                Toimitamme lavan kuljetettuna, kasattuna ja poishaettuna. Tarkkoja hintaesimerkkejä on                                 mahdotonta antaa, sillä haluttu lavan koko, varustelu ja kasausaikataulu kaikki vaikuttavat                                 kustannuksiin. Mikäli kyseessä on useamman päivän tapahtuma, ensimmäisen päivän jälkeiset                                 päivät ovat edullisemmat. Kannattaa siis soittaa ja kysyä lisätietoja ja hintaa omien tarpeiden                                 mukaan!

                                Pienempää lavaa on mahdollista vuokrata myös paloina. Yhden palan koko on 2m x 1m, korkeus                                 0,2-1,0m 20 cm välein. Hinta alkaen 60,- + alv 24%/pala noudettuna ja palautettuna.

 

Ääni- ja valolaitteet

 

                                Ääni- ja valolaitteet, mikrofonit ym. kalusto päivittyy koko ajan. Kalustoa riittää useampaan                                 tilaisuuteen ja tapahtumaan yhtä aikaakin, ääntä aina pienistä puheäänentoistoista kokouksiin tai                                 festareille, valoa yksitäisistä valonheittimistä sisustus- ja tilavaloihin sekä näyttäviin                                 lavavalaistuksiin. Kannattaa siis soittaa ja kysyä omaan tarpeeseen laitteita, jokaiselle saadaan                                 räätälöityä tilanteeseen sopiva setti.

 

AV-laitteet

 

                                Vuokraamme data/videotykkejä asiakkaillemme erilaisiin tarkoituksiin ja                                 tilaisuuksiin. Data/videoprojektorin vuokrasta tarvikkeineen(vhs/dvd-soitin, taustakangas,                                 kaapelit)veloitamme alkaen 85,- € + alv 24%/pv (esimerkkihinta toimipaikaltamme noudettuna ja                                 palautettuna, tuonnista ja poishausta ja toimintakuntoon kytkemisestä veloitamme aiheutuneiden                                 kulujen verran lisää).Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostitse, kerromme mielellämme lisää eri                                 vaihtoehdoista!