Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 


Harri Oksanen

laite- ja keikkamyynti/vuokraus/asennuspalvelut

harri.oksanen(at)huvipaja.fi
gsm 0500 552 962

 

Petteri Setälä

laite- ja keikkamyynti/vuokraus/asennuspalvelut

petteri.setala(at)huvipaja.fi
gsm 0500 904 402

Kirsi Meriluoto

reskontrat, laskutus, palkat

kirsi.meriluoto(at)huvipaja.fi
gsm 040 900 5745

Huvipaja - ääntä ja valoa

 

Huvipaja Oy on vuodesta 1994 tehnyt työtä vain ja ainoastaan huvin vuoksi, mutta toki rautaisella ammattitaidolla, jota on vuosien mittaan kertynyt yhteistyössä monien artistien ja bändien kanssa, sekä erilaisissa toteuttamissamme tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Toteutamme ääni- ja/tai valotekniikkaa sisällä ja ulkona kaikenlaisissa yhteyksissä, joissa lisä-ääntä ja valaistusta tarvitaan. Muotinäytökset, konsertit, puheet, avajaiset, kyläjuhlat, urheilu- ym. tapahtumat työllistävät meitä pääasiassa Kouvolassa ja ympäristökunnissa sekä muualla Etelä-Suomen alueella, mutta toimimme ilman muuta missä päin Suomea tahansa.

Vuokraamme ääni- ja valolaitteita niille asiakkaille, jotka eivät halua "avaimet käteen" -pakettia, vaan haluavat hoitaa varsinaisen toteutuksen itse.

Myymme alan laitteita bändeille, yrityksille ja yksityisille, ja hoidamme niiden asennuksen asiakkaan niin halutessa.

Huollamme laitteita ravintoloissa ja muissa julkisissa tiloissa. Paitsi että myymme data/videoprojektoreita myös vuokraamme laitteita tarvikkeineen.Yrityksemme av-teknikot ja laitteet kiertävät busseilla Suomea ristiin rastiin tehden bändeille tekniikkaa ravintoloissa, konserttisaleissa, lavoilla ja laivoilla - siellä missä tapahtuu!

Toimipisteemme sijaitsee Kouvolan Teholassa, entisen "China Centerin" alueella.

Olemme pääsääntöisesti paikalla arkisin klo 9-16 välillä, mutta usein asiakkaiden luona tai keikoilla, joten jotta aikasi ei kulu odotellessa, soita etukäteen ja sovi tulostasi!