Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kaakko Festivals Oy

 

Kaakko Festivals Oy perustettiin kesällä 2017 ajatuksesta toteuttaa yksi tapahtuma, Kaakon Kuuluisimmat Pikkujoulut Ruonalan palloiluhallissa joulukuussa 2017. Tapahtuma oli jäänyt roikkumaan ilmaan kun aiemmin Kymenlaakson Suurimpia Pikkujouluja menestyksekkäästi vuodesta 2012 alkaen järjestänyt Kymen Seudun Osuuskauppa päätti jättää tapahtuman järjestämättä vuonna 2017. 

 

Toimialajohtajana Kymen Seudun Osuuskaupassa aiemmin toiminut Apa Salmi oli keväällä 2017 yhteydessä Huvipaja Oy:n toimitusjohtaja Hapa Oksaseen ja siitä  se ajatus sitten lähti. Yhteistyötä useissa tapahtumissa, mm. Kympin Ilta, Sinun Iskelmä Yö, Kymenlaakson Suurimmat Pikkujoulut 2012-2016, Vaakuna Piknik 2014-2016 ja KooKoo Piknik, kymmenen viime vuoden aikana tehneet miekkoset löysivät yhteisen sävelen ja pian istuttiin alas perustamaan uutta tapahtumatuotantoyritystä, jonka toisena osakkaana toimii Huvipaja Oy ja toisena Apa Salmi.


Kun tapahtuman promotointi ja tekninen järjestäminen on kunnossa ja muille osa-alueille löytyy ammattitaitoiset kumppanit, on tapahtuman järjestäminen hyvä aloittaa. 

Tavoitteenamme on tehdä ja tuottaa tapahtumia, jotka pitävät Kaakon elävänä. Toivottavasti pidät niistä!