Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vaakku Freakout viikonloppuna Kotkan Varissaaressa juhlitaan! Lavalle nousevat Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, sekä Vesterinen Yhtyeineen!

Kaakon Kuuluisimmat Pikkujoulut tulevat - oletko valmis? Kysymyksiä ja vastauksia vuodelle 2018!!!

Posted 27.10.2018

 

Read the rest of this entry »

Breaking News - Musa kuuluu kaikille!

Kaakon Kuuluisimmat Pikkujoulut tulevat jälleen!

Sir Elwood Duo täydentää kevään musiikkitarjontaa Kouvolassa

Posted 5.2.2018

SIR ELWOOD DUO

Kouvolan musiikkielämä rikastuu entisestään kun lauantaina 14.4.2018 Kino Kouvossa kuullaan ja nähdään jotain menneisyydestä tuttua. Ja turvallista. 


 

 

Read the rest of this entry »

Huikean Tuomari Nurmion jälkeen Kino Kouvon lavalla nähdään Ismo Alanko Yksin.

Posted 20.1.2018

Ismo Alangon Yksin kiertue jatkuu keväällä 2018 ja nyt taiteilijan elämän tulkintoja kuullaan myös Kouvolassa.

Read the rest of this entry »

Q & A Kaakon Kuuluisimmat Pikkujoulut 2017

Posted 4.11.2017

Ne yleisimmin kysytyt kysymykset ja ne yleisimmät vastaukset

Read the rest of this entry »

Kaakon Kuuluisimmat Pikkujoulut Kotkassa 1.12.2017

Posted 1.10.2017

Kaakon Kuuluisimmat Pikkujoulut jatkavat loistavaa suurten pikkujoulutapahtumien tarjontaa Kotkassa. Kymenlaakson Suurimpia Pikkujouluja vietettiin vuosina 2013-2016 ja nyt perinne jatkuu parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Ruonalan urheiluhalliin rakennetaan suurella ammattitaidolla ja rakkaudella loistava ilta, jonka kruunaavat Suomen kuuluisimmat artistit ja loistava ruoka- ja juomatuote.

Perjantaina 1.12.2017 lavalle nousevat pitkän linjan suosikki, paikallistakin muusikkotaitavuutta sisältävä , Suomen tämän hetken kuumin naisartisti Vesala ,maailman kovin viihdyttäjä ja parhaat bileet taikova Antti Tuisku ja herkkuna herkkujen joukossa välimusiikista huolehtii tajunnan räjäyttävä Ihme4set !!!

Yhteistyökumppanimme Kattava Catering on loihtinut Kaakon Kuuluisimmat Pikkujoulut menun, joka hivelee kaikkia mahdollisia makunystyröitä.


Buffet on tarjolla pikkujoulupaketin ostaneille klo 19.00 – 21.30 välisenä aikana.
Pikkujoulupaketin hinta on 83,50€ (sis.alv)

Alkuun:
Provencen salaattia M, G
Caesarsalaattia L
Lohi-farfalllesalaattia M
Moniviljapatonkia M

Lämpiminä ruokina:
Broilerin sisäfileetä & Punaviinikastiketta M, G
Ylikypsää Savustettua Possun Kasleria & Dijon-kastiketta L, G
Parmesan perunoita L, G

Ja loistavat jäljet:
Creme brulêe-kakkua & Piparimurskaa
Kahvi / Tee

M = maidoton, G = gluteiiniton, L = laktoositon.
Kaikki tuotteet lukuunottamatta Caesarsalaattia ja Lohi-farfellesalaattia ovat kananmunattomia
Erikoisruokavaliot yms. huomioimme yhteyttä ottaessa.

Pikkujoulupaketit ilman ennakkoon tehtävää juomatilausta verkkokaupasta ja ennakko juomatilauksilla sales@kattavacatering.fi tai +358503582424

Read the rest of this entry »

Steve´n´Seagulls Finnish Summer Tour Kotkassa 19.10.2017

 

 

 

 

 Michael Monroen legendaarinen Demolition 23 -yhtye palaa keikoille!


Michael Monroen
 ja Sami Yaffan vuonna 1993 New Yorkissa perustama Demolition 23. julkaisi ainoaksi jääneen debyyttialbuminsa vuonna 1994. Steven Van Zandtin eli Little Stevenin tuottama albumi julkaistiin Euroopassa ja Japanissa, mutta bändin hajottua vuonna 1995 levyä ei ollut saatavilla vuosikymmeniin. Tilanne muuttui syksyllä 2022 kun Little Stevenin ”Wicked Cool”- levy-yhtiö julkaisi albumin uudelleen masteroituna kolmen bonusraidan kera. Levy uudelleen julkaistiin kaikissa formaateissa – digitaalisesti, CD:nä ja ensi kertaa myös vinyylinä.

Suureen kulttimaineeseen noussut yhtye katkaisi 30-vuoden keikkatauon esiintymällä Michael Monroen loppuunmyydyllä 60-vuotisjuhlakeikalla Helsingin jäähallissa syyskuussa 2022. Yhtye tekee yllättävän paluun esiintymislavoille soittamalla muutaman harvinaisen keikan Suomessa syksyllä 2023. Kokoonpanossa nähdään alkuperäisestä kokoonpanosta Michael Monroe, Sami Yaffa ja Hanoi Rocks -kitaristi Nasty Suicide, joka jo aikanaan korvasi alkuperäisen kitaristin Jay Hening:in (RIP). Rumpuja soitta Michael Monroen nykyisestä soolobändistä tuttu Karl Rockfist.

Demolition 23. (2023)
Michael Monroe
Nasty Suicide
Sami Yaffa
Karl Rockfist

 

Demolition 23 Kotkassa lauantaina 7.10.2023 Hotelli Leikarissa.

Osta liput TÄSTÄ!


 

 Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale: Joulurieha – joulukiertue 2023


Loppuvuodesta 2022 konserttisaleja täyttänyt Joulurieha -kiertue tulee jälleen! Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale yhdistävät toista kertaa joulusesonkinsa ja suuntaavat Joulurieha -kiertueelle marras-joulukuussa 2023. Tässä musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan säkenöivä paketti groovaavia, sekä hartaampia joululauluja niin Suomesta kuin ulkomailta. Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle! Jokainen konsertti on ainutlaatuinen ja mukana on aina ripaus arvaamattomuutta. Mitä vain voi tapahtua!

Osmo Ikonen on tuttu lukuisista TV-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimii ohjelman solistina ja sovittajana. TV-tuotantojen lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä ja oli vastikään uransa päättäneen, huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsen. Lenni-Kalle Taipale puolestaan kuuluu Suomen työllistetyimpien kapellimestarien kaartiin. Eleikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa mm. The Voice Of Finland ohjelman housebändiä ja hänen soittoaan voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa, sekä lukuisissa muissa yhteyksissä. Tähän kaksikkoon kun lisätään mukaan nuori rytmi-nero Joonas Kaikko, on seikkailu joulumusiikin maailmassa valmis alkamaan!

Tervetuloa vuoden tyylikkäimpään, hauskimpaan ja viihdyttävimpään joulukonserttiin!

JOULURIEHA KOTKAN KONSERTTITALOSSA TIISTAINA 5.12.2023.

OSTA LIPPUSI TÄSTÄ!