Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kaakko Festivals Oy

 

Kaakko Festivals Oy perustettiin kesällä 2017 ajatuksesta toteuttaa yksi tapahtuma, Kaakon Kuuluisimmat Pikkujoulut Ruonalan palloiluhallissa joulukuussa 2017. Tapahtuma oli jäänyt roikkumaan ilmaan kun aiemmin Kymenlaakson Suurimpia Pikkujouluja menestyksekkäästi vuodesta 2012 alkaen järjestänyt Kymen Seudun Osuuskauppa päätti jättää tapahtuman järjestämättä vuonna 2017. 

 

Toimialajohtajana Kymen Seudun Osuuskaupassa aiemmin toiminut Apa Salmi oli keväällä 2017 yhteydessä Huvipaja Oy:n toimitusjohtaja Hapa Oksaseen ja siitä  se ajatus sitten lähti. Yhteistyötä useissa tapahtumissa, mm. Kympin Ilta, Sinun Iskelmä Yö, Kymenlaakson Suurimmat Pikkujoulut 2012-2016, Vaakuna Piknik 2014-2016 ja KooKoo Piknik, kymmenen viime vuoden aikana tehneet miekkoset löysivät yhteisen sävelen ja pian istuttiin alas perustamaan uutta tapahtumatuotantoyritystä, jonka toisena osakkaana toimii Huvipaja Oy ja toisena Apa Salmi.


Kun tapahtuman promotointi ja tekninen järjestäminen on kunnossa ja muille osa-alueille löytyy ammattitaitoiset kumppanit, on tapahtuman järjestäminen hyvä aloittaa. 

Tavoitteenamme on tehdä ja tuottaa tapahtumia, jotka pitävät Kaakon elävänä. Toivottavasti pidät niistä!

 

 

 

 

 

 Michael Monroen legendaarinen Demolition 23 -yhtye palaa keikoille!


Michael Monroen
 ja Sami Yaffan vuonna 1993 New Yorkissa perustama Demolition 23. julkaisi ainoaksi jääneen debyyttialbuminsa vuonna 1994. Steven Van Zandtin eli Little Stevenin tuottama albumi julkaistiin Euroopassa ja Japanissa, mutta bändin hajottua vuonna 1995 levyä ei ollut saatavilla vuosikymmeniin. Tilanne muuttui syksyllä 2022 kun Little Stevenin ”Wicked Cool”- levy-yhtiö julkaisi albumin uudelleen masteroituna kolmen bonusraidan kera. Levy uudelleen julkaistiin kaikissa formaateissa – digitaalisesti, CD:nä ja ensi kertaa myös vinyylinä.

Suureen kulttimaineeseen noussut yhtye katkaisi 30-vuoden keikkatauon esiintymällä Michael Monroen loppuunmyydyllä 60-vuotisjuhlakeikalla Helsingin jäähallissa syyskuussa 2022. Yhtye tekee yllättävän paluun esiintymislavoille soittamalla muutaman harvinaisen keikan Suomessa syksyllä 2023. Kokoonpanossa nähdään alkuperäisestä kokoonpanosta Michael Monroe, Sami Yaffa ja Hanoi Rocks -kitaristi Nasty Suicide, joka jo aikanaan korvasi alkuperäisen kitaristin Jay Hening:in (RIP). Rumpuja soitta Michael Monroen nykyisestä soolobändistä tuttu Karl Rockfist.

Demolition 23. (2023)
Michael Monroe
Nasty Suicide
Sami Yaffa
Karl Rockfist

 

Demolition 23 Kotkassa lauantaina 7.10.2023 Hotelli Leikarissa.

Osta liput TÄSTÄ!


 

 Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale: Joulurieha – joulukiertue 2023


Loppuvuodesta 2022 konserttisaleja täyttänyt Joulurieha -kiertue tulee jälleen! Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale yhdistävät toista kertaa joulusesonkinsa ja suuntaavat Joulurieha -kiertueelle marras-joulukuussa 2023. Tässä musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan säkenöivä paketti groovaavia, sekä hartaampia joululauluja niin Suomesta kuin ulkomailta. Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle! Jokainen konsertti on ainutlaatuinen ja mukana on aina ripaus arvaamattomuutta. Mitä vain voi tapahtua!

Osmo Ikonen on tuttu lukuisista TV-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimii ohjelman solistina ja sovittajana. TV-tuotantojen lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä ja oli vastikään uransa päättäneen, huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsen. Lenni-Kalle Taipale puolestaan kuuluu Suomen työllistetyimpien kapellimestarien kaartiin. Eleikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa mm. The Voice Of Finland ohjelman housebändiä ja hänen soittoaan voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa, sekä lukuisissa muissa yhteyksissä. Tähän kaksikkoon kun lisätään mukaan nuori rytmi-nero Joonas Kaikko, on seikkailu joulumusiikin maailmassa valmis alkamaan!

Tervetuloa vuoden tyylikkäimpään, hauskimpaan ja viihdyttävimpään joulukonserttiin!

JOULURIEHA KOTKAN KONSERTTITALOSSA TIISTAINA 5.12.2023.

OSTA LIPPUSI TÄSTÄ!