Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Support

                                Eurotrus Ground Support FD-34 10m x 8m

                                - korkeus 6,8m - mustat pisaraverkot sivulla ja takana
                                -
 harmaa kate
                                -
 4 kpl 1000 litran vedellä täytettävää painotankkia

Esiintymislava

 

                                 Lavan maksimimitat 9,2m x 7,2m

                                - yksi pala 1,2m x 2,4m
                                - 
korkeus 0,8m tai 1,6m (säätöjaloilla, joten sopii myös epätasaiselle alustalle)

                                Lavapaloista saa koottua tilan ja tarpeen mukaisen lavan. Lisätarvikkeina saatavana portaita,                                 roudausramppeja, catwalkeja, kankaat reunoille jalkoja peittämään, lavamatto jne.

                                Toimitamme lavan kuljetettuna, kasattuna ja poishaettuna. Tarkkoja hintaesimerkkejä on                                 mahdotonta antaa, sillä haluttu lavan koko, varustelu ja kasausaikataulu kaikki vaikuttavat                                 kustannuksiin. Mikäli kyseessä on useamman päivän tapahtuma, ensimmäisen päivän jälkeiset                                 päivät ovat edullisemmat. Kannattaa siis soittaa ja kysyä lisätietoja ja hintaa omien tarpeiden                                 mukaan!

                                Pienempää lavaa on mahdollista vuokrata myös paloina. Yhden palan koko on 2m x 1m, korkeus                                 0,2-1,0m 20 cm välein. Hinta alkaen 60,- + alv 24%/pala noudettuna ja palautettuna.

 

Ääni- ja valolaitteet

 

                                Ääni- ja valolaitteet, mikrofonit ym. kalusto päivittyy koko ajan. Kalustoa riittää useampaan                                 tilaisuuteen ja tapahtumaan yhtä aikaakin, ääntä aina pienistä puheäänentoistoista kokouksiin tai                                 festareille, valoa yksitäisistä valonheittimistä sisustus- ja tilavaloihin sekä näyttäviin                                 lavavalaistuksiin. Kannattaa siis soittaa ja kysyä omaan tarpeeseen laitteita, jokaiselle saadaan                                 räätälöityä tilanteeseen sopiva setti.

 

AV-laitteet

 

                                Vuokraamme data/videotykkejä asiakkaillemme erilaisiin tarkoituksiin ja                                 tilaisuuksiin. Data/videoprojektorin vuokrasta tarvikkeineen(vhs/dvd-soitin, taustakangas,                                 kaapelit)veloitamme alkaen 85,- € + alv 24%/pv (esimerkkihinta toimipaikaltamme noudettuna ja                                 palautettuna, tuonnista ja poishausta ja toimintakuntoon kytkemisestä veloitamme aiheutuneiden                                 kulujen verran lisää).Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostitse, kerromme mielellämme lisää eri                                 vaihtoehdoista!

 

                                

 

        

                                

 

 

 

 

 Michael Monroen legendaarinen Demolition 23 -yhtye palaa keikoille!


Michael Monroen
 ja Sami Yaffan vuonna 1993 New Yorkissa perustama Demolition 23. julkaisi ainoaksi jääneen debyyttialbuminsa vuonna 1994. Steven Van Zandtin eli Little Stevenin tuottama albumi julkaistiin Euroopassa ja Japanissa, mutta bändin hajottua vuonna 1995 levyä ei ollut saatavilla vuosikymmeniin. Tilanne muuttui syksyllä 2022 kun Little Stevenin ”Wicked Cool”- levy-yhtiö julkaisi albumin uudelleen masteroituna kolmen bonusraidan kera. Levy uudelleen julkaistiin kaikissa formaateissa – digitaalisesti, CD:nä ja ensi kertaa myös vinyylinä.

Suureen kulttimaineeseen noussut yhtye katkaisi 30-vuoden keikkatauon esiintymällä Michael Monroen loppuunmyydyllä 60-vuotisjuhlakeikalla Helsingin jäähallissa syyskuussa 2022. Yhtye tekee yllättävän paluun esiintymislavoille soittamalla muutaman harvinaisen keikan Suomessa syksyllä 2023. Kokoonpanossa nähdään alkuperäisestä kokoonpanosta Michael Monroe, Sami Yaffa ja Hanoi Rocks -kitaristi Nasty Suicide, joka jo aikanaan korvasi alkuperäisen kitaristin Jay Hening:in (RIP). Rumpuja soitta Michael Monroen nykyisestä soolobändistä tuttu Karl Rockfist.

Demolition 23. (2023)
Michael Monroe
Nasty Suicide
Sami Yaffa
Karl Rockfist

 

Demolition 23 Kotkassa lauantaina 7.10.2023 Hotelli Leikarissa.

Osta liput TÄSTÄ!


 

 Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale: Joulurieha – joulukiertue 2023


Loppuvuodesta 2022 konserttisaleja täyttänyt Joulurieha -kiertue tulee jälleen! Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale yhdistävät toista kertaa joulusesonkinsa ja suuntaavat Joulurieha -kiertueelle marras-joulukuussa 2023. Tässä musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan säkenöivä paketti groovaavia, sekä hartaampia joululauluja niin Suomesta kuin ulkomailta. Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle! Jokainen konsertti on ainutlaatuinen ja mukana on aina ripaus arvaamattomuutta. Mitä vain voi tapahtua!

Osmo Ikonen on tuttu lukuisista TV-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimii ohjelman solistina ja sovittajana. TV-tuotantojen lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä ja oli vastikään uransa päättäneen, huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsen. Lenni-Kalle Taipale puolestaan kuuluu Suomen työllistetyimpien kapellimestarien kaartiin. Eleikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa mm. The Voice Of Finland ohjelman housebändiä ja hänen soittoaan voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa, sekä lukuisissa muissa yhteyksissä. Tähän kaksikkoon kun lisätään mukaan nuori rytmi-nero Joonas Kaikko, on seikkailu joulumusiikin maailmassa valmis alkamaan!

Tervetuloa vuoden tyylikkäimpään, hauskimpaan ja viihdyttävimpään joulukonserttiin!

JOULURIEHA KOTKAN KONSERTTITALOSSA TIISTAINA 5.12.2023.

OSTA LIPPUSI TÄSTÄ!