Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 


Harri Oksanen

laite- ja keikkamyynti/vuokraus/asennuspalvelut

harri.oksanen(at)huvipaja.fi
gsm 0500 552 962

 

Petteri Setälä

laite- ja keikkamyynti/vuokraus/asennuspalvelut

petteri.setala(at)huvipaja.fi
gsm 0500 904 402

Kirsi Meriluoto

reskontrat, laskutus, palkat

kirsi.meriluoto(at)huvipaja.fi
gsm 040 900 5745

Huvipaja - ääntä ja valoa

 

Huvipaja Oy on vuodesta 1994 tehnyt työtä vain ja ainoastaan huvin vuoksi, mutta toki rautaisella ammattitaidolla, jota on vuosien mittaan kertynyt yhteistyössä monien artistien ja bändien kanssa, sekä erilaisissa toteuttamissamme tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Toteutamme ääni- ja/tai valotekniikkaa sisällä ja ulkona kaikenlaisissa yhteyksissä, joissa lisä-ääntä ja valaistusta tarvitaan. Muotinäytökset, konsertit, puheet, avajaiset, kyläjuhlat, urheilu- ym. tapahtumat työllistävät meitä pääasiassa Kouvolassa ja ympäristökunnissa sekä muualla Etelä-Suomen alueella, mutta toimimme ilman muuta missä päin Suomea tahansa.

Vuokraamme ääni- ja valolaitteita niille asiakkaille, jotka eivät halua "avaimet käteen" -pakettia, vaan haluavat hoitaa varsinaisen toteutuksen itse.

Myymme alan laitteita bändeille, yrityksille ja yksityisille, ja hoidamme niiden asennuksen asiakkaan niin halutessa.

Huollamme laitteita ravintoloissa ja muissa julkisissa tiloissa. Paitsi että myymme data/videoprojektoreita myös vuokraamme laitteita tarvikkeineen.Yrityksemme av-teknikot ja laitteet kiertävät busseilla Suomea ristiin rastiin tehden bändeille tekniikkaa ravintoloissa, konserttisaleissa, lavoilla ja laivoilla - siellä missä tapahtuu!

Toimipisteemme sijaitsee Kouvolan Teholassa, entisen "China Centerin" alueella.

Olemme pääsääntöisesti paikalla arkisin klo 9-16 välillä, mutta usein asiakkaiden luona tai keikoilla, joten jotta aikasi ei kulu odotellessa, soita etukäteen ja sovi tulostasi!

 

 

 

 

 Michael Monroen legendaarinen Demolition 23 -yhtye palaa keikoille!


Michael Monroen
 ja Sami Yaffan vuonna 1993 New Yorkissa perustama Demolition 23. julkaisi ainoaksi jääneen debyyttialbuminsa vuonna 1994. Steven Van Zandtin eli Little Stevenin tuottama albumi julkaistiin Euroopassa ja Japanissa, mutta bändin hajottua vuonna 1995 levyä ei ollut saatavilla vuosikymmeniin. Tilanne muuttui syksyllä 2022 kun Little Stevenin ”Wicked Cool”- levy-yhtiö julkaisi albumin uudelleen masteroituna kolmen bonusraidan kera. Levy uudelleen julkaistiin kaikissa formaateissa – digitaalisesti, CD:nä ja ensi kertaa myös vinyylinä.

Suureen kulttimaineeseen noussut yhtye katkaisi 30-vuoden keikkatauon esiintymällä Michael Monroen loppuunmyydyllä 60-vuotisjuhlakeikalla Helsingin jäähallissa syyskuussa 2022. Yhtye tekee yllättävän paluun esiintymislavoille soittamalla muutaman harvinaisen keikan Suomessa syksyllä 2023. Kokoonpanossa nähdään alkuperäisestä kokoonpanosta Michael Monroe, Sami Yaffa ja Hanoi Rocks -kitaristi Nasty Suicide, joka jo aikanaan korvasi alkuperäisen kitaristin Jay Hening:in (RIP). Rumpuja soitta Michael Monroen nykyisestä soolobändistä tuttu Karl Rockfist.

Demolition 23. (2023)
Michael Monroe
Nasty Suicide
Sami Yaffa
Karl Rockfist

 

Demolition 23 Kotkassa lauantaina 7.10.2023 Hotelli Leikarissa.

Osta liput TÄSTÄ!


 

 Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale: Joulurieha – joulukiertue 2023


Loppuvuodesta 2022 konserttisaleja täyttänyt Joulurieha -kiertue tulee jälleen! Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale yhdistävät toista kertaa joulusesonkinsa ja suuntaavat Joulurieha -kiertueelle marras-joulukuussa 2023. Tässä musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan säkenöivä paketti groovaavia, sekä hartaampia joululauluja niin Suomesta kuin ulkomailta. Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle! Jokainen konsertti on ainutlaatuinen ja mukana on aina ripaus arvaamattomuutta. Mitä vain voi tapahtua!

Osmo Ikonen on tuttu lukuisista TV-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimii ohjelman solistina ja sovittajana. TV-tuotantojen lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä ja oli vastikään uransa päättäneen, huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsen. Lenni-Kalle Taipale puolestaan kuuluu Suomen työllistetyimpien kapellimestarien kaartiin. Eleikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa mm. The Voice Of Finland ohjelman housebändiä ja hänen soittoaan voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa, sekä lukuisissa muissa yhteyksissä. Tähän kaksikkoon kun lisätään mukaan nuori rytmi-nero Joonas Kaikko, on seikkailu joulumusiikin maailmassa valmis alkamaan!

Tervetuloa vuoden tyylikkäimpään, hauskimpaan ja viihdyttävimpään joulukonserttiin!

JOULURIEHA KOTKAN KONSERTTITALOSSA TIISTAINA 5.12.2023.

OSTA LIPPUSI TÄSTÄ!